Hacamat olan kişiler farkı nasıl anlar?




HACAMAT OLAN KİŞİLERİN FARKI FARK ETMESİ NASIL OLUR?
Her hacamat tedavisi sonrası selülit ve yağ dokularında yumuşama ve gerileme küçülme olduğu görülür. Her oturum sonrası ağrı ve rahatsızlıkların azaldığını gittikçe hastanın ağrı eşiğinin yükseldiğini gözlemleriz. Hacamat olan insanlar her seans hacamat sonrası önceki durumları ile hacamat sonrası durumları arası farkı hissederler. 4-5 seans tedavi sonrası fark belirginleşir. Vücuda enerji gelir. Hacamatla bağışıklık sitemi harekete geçer. Ciltteki harici patojenler temizlenir.  Hastalıkların büyük çoğunluğu durgunluk, tıkanıklık, ve enerji azalması sebebi ile oluşur.

Hacamat eklem bölgelerine uygulanırsa kan akımı artar ve sinovial sıvı salgısı yenilenir ve belirli oranda temizlenerek artar. Kişi rahat yürür hatta koşma isteği, yerinde duramama belirtileri olur. Sindirim organları üzerinde kupa tedavisi, (hacamat) etkisi;  Sindirim organlarından sindirim salgılarının düzenli salgılanması ve peristaltik hareketleri düzenlemekle kendini gösterir. Sindirimi güçlendirmek, asit salgısını ve metabolizmayı dengelemek, kabızlığı hafifletmek ve sindirimi kolaylaştırmak, sindirim sistemi ile ilgili hacamatın ana amacıdır.
Tıbbi Hacamat cilt ve dolaşım sistemi üzerinde dramatik bir arındırıcı etkiye sahiptir. Venler ve arterler aracılığıyla kan ve plazma akışını artırarak,  toksinlerin temizliği ve dışarı atılımını artırır. Bu detoksifikasyon sadece bir tedaviden sonra gözlenemeyebilir. Ama yaklaşık 3-5 tedaviden sonra, kişinin cilt renginde gözle görülür bir iyileşme olacaktır. Tıbbi hacamatın çoklu organ sistemleri üzerindeki etkisi birden fazla bozukluklar için geçerlidir.
•      Sindirim sistemi: Konstipasyon, Dispepsi, İrritabl bağırsak sendromu (IBS)
•      Temel Metabolizma: Düşük enerji, Yorgunluk, Anemi, dokularda dolaşım bozukluğu, selülit, aşırı zayıflama, kilo artışı, doku atrofisi, vücut ağırlık oranlarının bozulması.
•      Sinir sistemi: Baş ağrısı, depresyon, Anksiyete, psikotik bozukluklar, Duygulanım bozuklukları, Sinir sistemi edinilmiş hastalıkları.
•      Jinekolojik: Adet ağrısı, bastırılmış ya da düzensiz regl.
•      Kas-iskelet: Lokal kas ağrıları, sırt ağrısı, artrit, travmatik yaralanmalar, lumbago, siyatik .
•      Solunum ve Dolaşım: astım, bronşit, sıradan soğuk algınlığı ve grip, yüksek kan basıncı, kalp ve beyin damar tıkanıklıkları ve dolaşım bozuklukları.

 Dr. Turanşah Tümer

Medya&Basın

10 Yıldır Sizlerle Birlikteyiz..

RANDEVU AL

HIZLI RANDEVU AL

Doktorlarımızla yapacağınız ön görüşme-muayene ücretsizdir. Lütfen formu eksiksiz doldurunuz...